JÄLLEENMYYJILLE

Tutustu jälleenmyyntiehtoihin

ja tilaa tunnukset verkkokauppaan

Halutessasi kynttilöitä jälleenmyyntiin ota yhteyttä joko sähköpostitse info@kalevantuli.net tai yhteydenottolomakkeella. Ilmoita yrityksesi nimi, y-tunnus, toimitus- ja laskutusosoite sekä puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Tiedot saatuamme luomme tunnukset, jotka järjestelmä lähettää annettuun sähköpostiin. Voit muokata tietoja tilin hallintapaneelissa sivun oikeassa yläkulmassa.

Tukkuhinnoin ostettaessa minimimyyntierä on normaalisti 4 kpl / malli  / väri.

Poikkeukset:

  • yksittäisen Soili-soijavahakynttilän myyntierä on 10 kpl / väri.
  • XL-koon pallokynttilöiden minimimyyntierä on 2 kpl / väri.

Huomaa, että  kaikki kynttilät eivät ole jälleenmyynnissä. Näiden tuotteiden kohdalla jälleenmyyntihintaa ei ole ilmoitettu vaan summa sisältää sekä katteen että arvonlisäveron. Nykyiset tukkuhinnat ovat voimassa toistaiseksi.

Tilauksen normaali minimisumma on 250 € (alv 0 %). Tukkuhinnat ovat alv 0 %, samoin tilauksen loppusumma. 

Valitse maksutavaksi lasku. Laskuun lisätään toimituskulut. (Kuluttajaverkkokaupan toimituskulut eivät päde, vaikka näkyvät tilauksessa)

Toimitusaika on n.2-3 viikkoa. Halutessasi voit tiedustella saatavuutta suoraan pajalta 050-3543298. Sesonkikiireiden takia tarvitsemme syksyn ja joulun tilaukset 31.8 mennessä, jotta voimme turvata saatavuuden. Voit kommentikenttään merkitä haluamasi toimitusviikon. Joulukynttilät toimitetaan 15.10 alkaen.

Maksuehto on 14 pv netto ja laskutus tapahtuu sähköpostitse tai verkkolaskutuksena.

Ensimmäinen tilaus toimitetaan uusille jälleenmyyjille aina ennakkolaskulla.