JÄLLEENMYYJILLE

Tutustu jälleenmyyntiehtoihin

ja tilaa tunnukset verkkokauppaan

Halutessasi kynttilöitä jälleenmyyntiin ota yhteyttä joko sähköpostitse info@kalevantuli.net tai yhteydenottolomakkeella. Ilmoita yrityksesi nimi, y-tunnus, toimitus- ja laskutusosoite sekä puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Tiedot saatuamme luomme tunnukset, jotka järjestelmä lähettää annettuun sähköpostiin. Voit muokata tietoja tilin hallintapaneelissa sivun oikeassa yläkulmassa.

Tukkuhinnoin ostettaessa myyntierä on 4 kpl / malli  / väri, poikkeuksena Soili-tuikku, jonka myyntierä / väri on 10 kpl ja XL-koon pallokynttilät, joiden myyntierä on 2 kpl / väri. Kynttilöitä tilataan siis 4 / 10 / 2:n sarjoissa. Huomaa, että  kaikki kynttilät eivät ole jälleenmyynnissä. Näiden tuotteiden kohdalla jälleenmyyntihintaa ei ole ilmoitettu.

Tilauksen minimisumma on 200 € (alv 0 %). Tukkuhinnat ovat alv 0 %, samoin tilauksen loppusumma.

Valitse maksutavaksi lasku. Tuotteet laskutetaan toimituksen jälkeen ja laskuun lisätään postikulut. Oletuksena toimitukset postitetaan perille tuotavina, mutta jos haluat valita edullisemman vaihtoehdon (postipaketti 16), ilmoita siitä viestikentässä. Tämän vaihtoehdon voi valita vain pieniin, yhden kollin toimituksiin.

Toimitusaika vaihtelee sesongeittain, joten tilaa esim. joulun ajan kynttilät hyvissä ajoin. Tuotteet laskutetaan vasta toimituksen saavuttua perille. Toimitusaika tällä hetkellä on noin 3-4 viikkoa tilauksesta.

Maksuehto on 14 pv nto ja laskutus tapahtuu sähköpostitse tai verkkolaskutuksena. Paperilaskuista peritään 5 € laskutuslisä (alv 0 %).