Toimitusehdot

Kynttilöiden toimitusehdot kuluttaja-asiakkaille

  1. Tuotteet

Verkkokaupan esittelyissä on annettu perustiedot tuotteista. Teknisistä syistä johtuen esittelykuvien värit voivat poiketa luonnollisista sävyistä. Myös valmistuserittäin voi esiintyä sävyeroja.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

  1. Toimitukset

Tuotteet toimitetaan mahdollisimman pian, n. 2-5 työpäivän kuluessa. Ruuhka-aikoina toimitusajat saattavat joidenkin tuotteiden osalta pidentyä.

Verkkokaupan tilauksia toimitetaan täysi-ikäisille kuluttaja-asiakkaille Suomessa sijaitseviin katuosoitteisiin. Toimitusosoite voi olla eri kuin tilaajan osoite. Suosittelemme, että vastaanottaja on tietoinen tulevasta toimituksesta.

Tilaukset toimitetaan asiakasta lähinnä sijaitsevaan Matkahuollon palvelupisteeseen/automaattiin, josta asiakas noutaa toimituksen. Jos haluat kotiinkuljetuksen, voit valita “toimitus KOTIIN” vaihtoehdon.

  1. Toimituskulut

Verkkokaupassamme on kiinteä toimituskulu 6,50€ jos toimitusta noudetaan ja 13,00 jos toimitus on kotiin. Toimituskulut tulevat näkyviin ennen tilauksen hyväksymistä verkkokaupassa. Kampanjoissa saattaa olla tarjouksia jolla kuponkikoodilla saa alennusta toimituskuluihin – tai jopa ilmaisen toimituksen.

  1. Maksaminen

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Maksuturva Group Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksuturva Group Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi. Maksunsaajana näkyy Maksuturva Group Oy.

Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle ja sähköpostiisi lähetetään vahvistusviesti. Viesti sisältää linkin Verkko-ostajan palvelut -sivulle, jossa voit hoitaa kauppiaan tyytyväisyystakuun avulla mm. tuotepalautukset, reklamaatiot ja palautteenannon ympäri vuorokauden.

Maksusi tilitetään myyjälle vasta, kun olet vastaanottanut tilauksesi ja saanut tarkistaa sen. Tarkastusajoista ilmoitetaan tilauskohtaisesti sähköpostilla.

Lue lisää Maksuturva-palvelun käytöstä »

Maksutavat

Verkkopankkien verkkomaksupainikkeet Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.

Maksujenvälittäjän yhteystiedot:

Maksuturva Group Oy

Y-tunnus: 2121703-0

Keilaranta 5

02150 ESPOO

Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 – 17.00

Sähköposti: asiakaspalvelu(a)maksuturva.fi

www.maksuturva.fi

  1. Tilauksen peruuttaminen

Jos haluat peruuttaa tilauksesi eikä toimitusta ole vielä lähetetty, voit peruuttaa tilauksen ottamalla yhteyttä sähköpostitse, yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse 050 354 3298.

  1. Toimituksen tarkistaminen ja palautusoikeus

Tarkista pakkauksen kunto lähetystä noutaessasi virkailijan läsnä ollessa. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, asiasta on tehtävä heti vahinkoilmoitus.

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus lähetyksen noudosta lukien. Ennen palautusta ota aina yhteyttä ensin meihin. Ilmoitus palautuksesta täytyy tehdä 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta ja tuote täytyy palauttaa 14 päivän sisällä ilmoituksesta.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja uudelleen myytävissä sekä mahdollisen pakkauksen myyntikunnossa. Palautus on maksullista.

Siirry verkkokauppaan