Toimitusehdot

Kynttilöiden toimitusehdot kuluttaja-asiakkaille

  1. Tuotteet

Verkkokaupan esittelyissä on annettu perustiedot tuotteista. Teknisistä syistä johtuen esittelykuvien värit voivat poiketa luonnollisista sävyistä. Myös valmistuserittäin voi esiintyä sävyeroja.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

  1. Toimitukset

Tuotteet toimitetaan mahdollisimman pian, n. 2-5 työpäivän kuluessa. Ruuhka-aikoina toimitusajat saattavat joidenkin tuotteiden osalta pidentyä. Tällöin ilmoitamme asiasta asiakkaalle sähköpostitse.

Verkkokaupan tilauksia toimitetaan täysi-ikäisille kuluttaja-asiakkaille Suomessa sijaitseviin katuosoitteisiin.

Tilaukset toimitetaan postilla asiakasta lähinnä sijaitsevaan postin toimipaikkaan, josta asiakas noutaa toimituksen. Jos haluat kotiinkuljetuksen, asiasta on sovittava erikseen esim. sähköpostitse.

  1. Toimituskulut

Uusitun nettikaupan avajaistarjouksena toimituskuluja ei peritä. Normaalisti toimituskulut määräytyvät tilauksen painon mukaan ja ne sisältävät pakkauskulut. Toimituskulut tulevat näkyviin ennen tilauksen hyväksymistä verkkokaupassa.

  1. Maksaminen

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Maksuturva Group Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksuturva Group Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi. Maksunsaajana näkyy Maksuturva Group Oy.

Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle ja sähköpostiisi lähetetään vahvistusviesti. Viesti sisältää linkin Verkko-ostajan palvelut -sivulle, jossa voit hoitaa kauppiaan tyytyväisyystakuun avulla mm. tuotepalautukset, reklamaatiot ja palautteenannon ympäri vuorokauden.

Maksusi tilitetään myyjälle vasta, kun olet vastaanottanut tilauksesi ja saanut tarkistaa sen. Tarkastusajoista ilmoitetaan tilauskohtaisesti sähköpostilla.

Lue lisää Maksuturva-palvelun käytöstä »

Maksutavat

Verkkopankkien verkkomaksupainikkeet Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.

Maksujenvälittäjän yhteystiedot:

Maksuturva Group Oy

Y-tunnus: 2121703-0

Keilaranta 5

02150 ESPOO

Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 – 17.00

Sähköposti: asiakaspalvelu(a)maksuturva.fi

www.maksuturva.fi

  1. Tilauksen peruuttaminen

Jos haluat peruuttaa tilauksesi eikä toimitusta ole vielä lähetetty, voit peruuttaa tilauksen ottamalla yhteyttä sähköpostitse, yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse 050 354 3298.

  1. Toimituksen tarkistaminen ja palautusoikeus

Tarkista pakkauksen kunto lähetystä noutaessasi postivirkailijan läsnä ollessa. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, asiasta on tehtävä heti vahinkoilmoitus postiin.

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus lähetyksen noudosta lukien. Ennen palautusta ota aina yhteyttä ensin meihin. Ilmoitus palautuksesta täytyy tehdä 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta ja tuote täytyy palauttaa 14 päivän sisällä ilmoituksesta.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja uudelleen myytävissä sekä mahdollisen pakkauksen myyntikunnossa. Palautus on maksullista.

 

Siirry verkkokauppaan

 

JÄLLEENMYYNTI

Halutessasi kynttilöitä jälleenmyyntiin ota yhteyttä joko sähköpostitse info@kalevantuli.net tai yhteydenottolomakkeella. Ilmoita yrityksesi nimi, y-tunnus, toimitus- ja laskutusosoite sekä puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Tiedot saatuamme luomme tunnukset, jotka järjestelmä lähettää annettuun sähköpostiin. Voit muokata tietoja tilin hallintapaneelissa sivun oikeassa yläkulmassa.

Tukkuhinnoin ostettaessa minimierä on 4 kpl / malli  / väri, poikkeuksena Soili-tuikku, jonka minimierä / väri on 10 kpl ja XL-koon pallokynttilät, joiden minimierä on 2 kpl / väri. Tilauksen minimisumma on 150 € (alv 0 %). Minimisumman alle jääviin tilauksiin lisätään 10 € pientoimituslisä.

Tukkuhinnat ovat alv 0 %, samoin tilauksen loppusumma. Valitse maksutavaksi lasku. Tuotteet laskutetaan toimituksen jälkeen ja laskuun lisätään postikulut. Oletuksena toimitukset postitetaan perille tuotavina, mutta jos haluat valita edullisemman vaihtoehdon (postipaketti), ilmoita siitä viestikentässä. Tämän vaihtoehdon voi valita vain pieniin, yhden kollin toimituksiin.

Toimitusaika vaihtelee sesongeittain, joten tilaa esim. joulun ajan kynttilät hyvissä ajoin. Tuotteet laskutetaan vasta toimituksen saavuttua perille. Toimitusaika tällä hetkellä on noin 3-4 viikkoa tilauksesta.

Maksuehto on 14 pv nto ja laskutus tapahtuu sähköpostitse tai verkkolaskutuksena. Paperilaskuista peritään 5 € laskutuslisä (alv 0 %).

 

Siirry verkkokauppaan