HAEMME MYYJIÄ SESONKIMYYMÄLÖIHIN 2023

Vuosi on kohta vierähtänyt ja marraskuussa avaamme taas sesonkimyymälöitä ainakin pääkaupunkiseudulla, Jyväskylässä ja Turussa. Mahdollisesti myös Tampereella tai Kuopiossa. Suunnitelmat ovat hetken vielä auki. Näihin myymälöihin haemme nyt myynti- ja asiakaspalveluhenkisiä myyjiä. Toimi nopeasti jos olet kiinnostunut, sillä paikat täytetään mahdollisimman pikaisesti hyvien henkilöiden löydyttyä ja esimerkiksi Turussa sekä Jyväskylässä näyttää olevan tarjolla vain yksi paikka, kun viime vuotisia työntekijöitä on tulosssa uudestaan. Alla lisää tietoa tehtävästä.

MYYJIÄ SESONKIMYYMÄLÖIHIN

Työ voi olla koko- tai osa-aikaista. Pääsääntöisesti myymälät ovat avoinna marraskuun puolestavälistä/lopusta vuoden vaihteeseen. Työ pitää sisällään asiakaspalvelua, siisteydestä ja esillepanosta huolehtimista, lahjapaketointia, varastonhallintaa ja kassakirjanpitoa.
Odotamme sinulta:
– Olet reipas, iloinen ja oma-aloitteinen asiakaspalvelija. Aikaisempi kokemus myyntityöstä on plussaa, mutta tärkeintä on asenne.
– Olet tarkka, rehellinen ja vastuuntuntoinen
– Pystyt itsenäiseen työskentelyyn – usein olet yksin myymälässä
– Sinulla on ennestään kassakokemusta tai olet erityisen nopea oppimaan
– Siedät stressiä ja kiirettä. Olet fyysisesti hyvässä kunnossa (seisomatyötä, painavia laatikoita)
– Olet näppärä sormistasi ja sinulla on mielellään kokemusta lahjapaketoinnista
– Sinulla on esteettistä silmää – myymälän kaunis esillepano houkuttelee asiakkaita
– Nautit kotimaisen design-kynttilän tunnelmasta
Tarjoamme sinulle:
– iloisen ja miellyttävän työyhteisön
– koulutusta tehtävään
– paljon työtä, loistavia tuotteita ja ihania asiakkaita
– kilpailukykyisen palkan (TES – kioskimyyjä)

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksella ja CV:llä osoitteeseen hakemukset@kalevantuli.net. Laita otsikkoon paikkakunta mihin haet. Kerro hakemuksessa itsestäsi vapaamuotoisesti, työkokemuksestasi, milloin voisit aloittaa ja minkälaisia työaikoja voit tehdä (huom. myös viikonlopputyö). Kerro myös jos mielellään teet ulkotöitä Tuomaan markkinoilla Helsingin Senaatintorilla. Emme valitettavasti voi vastata puhelinkyselyihin.
Lisätietoja katso www.kalevantuli.net.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *