Sydäntä lämmittävä haaste

Vaikka korona koettelee meitä kaikkia tavalla tai toisella ja sosiaaliset kontaktit minimoidaan, saamme paljon kannustavia kommentteja asiakkailtamme, Se lämmittää. Pia Myllymäki julkaisi pääsiäiseksi facebookissa haasteen joka mielestämme sopii tähän hetkeen, vappuun ja erityisesti lähestyvään äitienpäivään. Saimme luvan käyttää hänen haasteensa:

“Haaste kaikille; toimitaan “pääsiäispupuina” ja jätetään lähimmäisille oven taakse kynttiläyllätys. Pidetään näin osaltamme yrittäjyyden ja ystävyyden liekkiä yllä näinä poikkeuksellisina aikoina. Toimitin itse tänään ensimmäisen yllätyksen oven taakse riskiryhmään kuuluvalle, kuukausia nyt itsekseen sisätiloissa olevalle läheiselle. Rimpautin ovikelloa merkiksi poistuessani itse ulos keväiseen aurinkoon. Ilo oli molemminpuolinen; ystävyydestä, kauniista kynttilöistä ja tarinasta kynttilöiden takana, suomalaisen käsityön tukemisesta. Pienistä puroista kasvaa iso virta, kaikessa.” (Pia Myllymäki / Helsinki)

Pian innoittamina olemme luoneet kolme esimerkkipakettia, jotka sopivat myös lahjaksi toiseen osoitteeseen lähetettäviksi.

Katso paketit ja toimitusehdot Kaupasta. Klikkaa linkkiä  “Kuukauden tarjous”.